Megfázott a banán, bundáért kiállt

2016 március 9. | Szerző: | Nyomtatás

Bundázott banán, ami egyszerű, szinte már fenséges.

Íme egy gyorsan elkészíthető desszert. Kívül ropogós, belül puha, tejszínhabbal mennyei élvezet.

1

Hozzávalók:

fejenként 1 banán

fejenként 2 db palacsinta

liszt, tojás, zsemlemorzsa a bundázáshoz

olaj a sütéshez

2 dl állati eredetű tejszín

2

  • A banánt pucoljuk meg vágjuk félbe (nem hosszában).
  • Tegyük a banánt egy palacsintára vízszintesen. Először a palacsinta jobb majd a bal oldalát hajtsuk a banánra és tekerjük fel. Jöhet a bundázás, forgassuk lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába és bő forró olajban 180 fokon süssük szép aranybarnára.
  • Tálaljuk kistányéron felvert tejszínhabbal díszítve.
Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


CafeblogVIP Tag

Keress meg!

Kedvcsináló

Dream of Cakes

Mesekeksz puzzle



Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Kategória

Mai tortám nektek! Violetta

"Ha boldog vagy, élvezed a zenét, de ha szomorú vagy, akkor megérted a szövegét..." Violetta

Nézettség

  • Blog nézettsége: 584659

Kövess engem a Pin-en is!

A titokzatos Jane

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!